Україна

Сирський сказав, чого найбільше чекає під час війни із Росією


Сирський сказав, чого найбільше чекає під час війни із Росією

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії Олександр Сирський був в епіцентрі бойових дій. Зокрема, він очолив оборону Києва у березні-квітні 2022 року.

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Олександр Сирський зізнався, що у найближчі пів року він найбільше очікує від країн-союзників дозволу на застосування західної зброї по військових об’єктах на території Росії. Про це він сказав в інтерв’ю американській військовій кореспондентці телекомпанії CNN Крістіан Аманпур, фрагмент якого вона у п’ятницю, 6 вересня, розмістила у соціальній мережі Х.

Так, відповідаючи на запитання журналістки про найбільш очікувану подію у найближчі пів року, головком ЗСУ спершу зауважив, що йому важко щось прогнозувати, але зрештою сказав, чого найбільше чекає.

“Нам би дуже допомогло, якби всі обмеження на використання зброї всередині Росії проти військових цілей були зняті… Ми всі налаштовані перемогти”, – заявив він.

Раніше в генштабі заявили, що з початку минулої доби на фронті відбулося 102 бойових зіткнення. Найгарячіше зараз на Курахівському та Покровському напрямках.

У ЗСУ анонсували появу нових типів дронів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve − 8 =

Back to top button