Події

✅ Київський апеляційний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу компані…

Київський апеляційний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу компанії-виробника щодо повернення ліній, на яких вироблялись нелегальні сигарети. Вирішується питання про передачу обладнання до АРМА для управління в порядку передбаченому Законом.

????️‍♂️ Раніше детективи БЕБ встановили, що підприємство, яке має ліцензію на офіційне виробництво тютюнових виробів, спільно з підконтрольними компаніями нелегально виробляли та продавали сигарети з підробленими марками акцизного податку.

Згадувана компанія афілійована до відомого підсанкційного одеського контрабандиста.

➡️ В ході досудового розслідування детективи БЕБ провели низку обшуків складських та виробничих приміщень товариства, місць реалізації та зберігання тютюнових виробів в Одеській області.

➡️ Співробітники Бюро виявили та вилучили промислове обладнання для виробництва, сортування, упакування тютюнових виробів, понад 1,2 млн пачок сигарет різних торгових марок, які були обклеєні підробленими марками акцизного податку. Орієнтовна вартість вилученого склала 70 млн грн.

За висновками експертів, підроблені сигарети були виготовлені на тих же лініях, на яких вироблялась і офіційна продукція.

➡️ На вилучені лінії суд наклав арешт, але згодом він був знятий, оскільки майно перебувало в оренді, а кінцевим власником було підконтрольне підприємство.

➡️ Після другого вилучення на лінію по масовому виробництву тютюнових виробів, яка належить товариству, було повторно накладено арешт.

➡️ Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ч. 3 ст. 212, ч. 1 ст. 366, ч. 1 ст. 199, ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України здійснюють детективи Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України. Процесуальне керівництво – прокурори Офісу Генерального прокурора.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 2 =

Back to top button