Цікаве

Як використовувати рожеву глину для догляду за собою в домашніх умовах

Маска для обличчя

Покладіть одну ложку глини в миску. Тепер додайте в глину воду та ефірну олію за вашим вибором. Усе добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Консистенція маски з рожевої глини має бути середньою і не надто рідкою. Тепер нанесіть маску з рожевої глини на обличчя за допомогою пензля для обличчя, дайте їй висохнути. Потім змийте водою.

Очищувальний засіб

Щоб використовувати рожеву глину як очищувальний засіб, візьміть трохи її в руку і налийте 2-3 краплі води і лимонного соку. Нанесіть суміш на обличчя й акуратно очистіть шкіру, щоб видалити весь жир і забруднення.

Скраб

Покладіть у миску рожеву глину і додайте в неї м’якоть помідорів. Додайте рожеву або огіркову воду, щоб зробити консистенцію скрабу. Тепер нанесіть його на обличчя й акуратно потріть.

Маска для волосся

Якщо у вас жирна шкіра голови/волосся, змішайте трохи рожевої глини зі звичайною водою, щоб вийшла паста. Для сухого або пошкодженого волосся додайте в суміш рожевої глини чайну ложку оливкової або кокосової олії, щоб забезпечити додаткове зволоження. Нанесіть на шкіру голови. Після нанесення залиште маску для волосся приблизно на 15-20 хвилин.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five + three =

Back to top button