Україна

Зеленський: Збільшуємо зону ураження об’єктів у РФ


Зеленський: Збільшуємо зону ураження об’єктів у РФ

Кожен удар Росії по містах і селах в Україні доводить, що війну треба витискати на її територію, заявив президент.

Україна працює на тим, щоб якомога більша кількість військових обʼєктів Росії стали доступними для ударів українською зброєю. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні у неділю, 1 вересня.

“Держава-терорист повинна відчути, що таке війна. Ми працюємо, щоб якнайбільше російських військових обʼєктів, російської логістики, критичних обʼєктів їхньої воєнної економіки – щоб усе це опинилось у зоні доступу для нашої зброї. Зараз це забезпечують наші дрони”, – зазначив Зеленський.

Він також згадав про удар по Харкову у неділю, внаслідок якого постраждало близько 50 осіб.

За словами Зеленського, кожен удар російської армії по населених пунктах України є підтвердженням того, що війну необхідно витискати на територію РФ, і не лише в її прикордоння.

Як повідомлялося, у неділю вранці невідомі безпілотники літакового типу атакували Москву та 14 регіонів РФ. Про це повідомило російське Міноборони, яке заявило, що начебто загалом було збито рекордні 158 безпілотників. Однак відео у соцмережах свідчать, що після атаки БПЛА у РФ спалахнули дві електростанції: Конаківська ДРЕС (державна районна електростанція) у Тверській області і Каширська ДРЕС у Московській області. Також безпілотники успішно атакували Московський нафтопереробний завод. На місці прильоту зафіксували стовп вогню.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − 3 =

Back to top button