Україна

Удар по підприємству у Сумах: кількість жертв зросла


Удар по підприємству у Сумах: кількість жертв зросла

Під завалами підприємства у Сумах виявили тіло 37-річної жінки. Після обстрілу у небі спостерігається чорний дим, проводяться дослідження якості повітря.

Внаслідок російського авіаудару  по Сумах кількість потерпілих з травмами різного ступеню тяжкості зросла до 11 людей. Знайдено тіло ще однієї загиблої. Про це 30 серпня повідомив Офіс генпрокурора.

Зазначається, що під завалами виявили тіло 37-річної жінки.

Раніше повідомлялося, що в лікарні померла 48-річна жінка, яка була поранена під час обстрілу.

За даними ОВА, після ворожого обстрілу підприємства в Сумах, що виготовляє упаковки для дитячого харчування, соків і побутової хімії, спостерігається чорний дим у небі, проводяться дослідження якості повітря.

“З метою контролю за станом атмосферного повітря спеціалісти ДУ “Сумський лабораторний центр контролю та профілактики хвороб” МОЗ України проводять відбір проб атмосферного повітря для проведення досліджень якості повітря на вміст хімічних речовин у трьох точках. За попередніми результатами, виявлено незначне перевищення концентрації діоксиду сірки та діоксиду азоту”, – йдеться в повідомленні.

Сумський обласний центр з гідрометеорології також досліджує проби атмосферного повітря, відібрані на стаціонарних постах спостережень за станом атмосферного повітря в місті Суми.

Зазначається, що до повної ліквідації пожежі й отримання результатів досліджень жителям Сум рекомендовано зачинити вікна й менше перебувати на відкритому повітрі, особливо людям, схильним до алергічних реакцій, максимально обмежити перебування дітей на вулиці, ретельно обробляти речі, продукти, що перебували під час задимлення на відкритій місцевості.

Нагадаємо, росіяни нанесли авіаудар по підприємству у Сумах, яке виготовляє упаковки для дитячого харчування.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen + twenty =

Back to top button