Світ

В Японії агресивний дельфін напав на 18 плавців

В Японії агресивний дельфін напав на 18 плавців

Фото: pixabay.com

В Японії дельфін напав на людей

Дельфін-афаліна, який, можливо, відчуває самотність і фрустрацію, підозрюється в серії атак на людей поблизу міста Міхама, що викликає занепокоєння серед місцевих жителів.

В Японії самотнього і потенційно сексуально незадоволеного дельфіна звинувачують у нападі на плавців. Про це повідомляє BBC.

Вважається, що дельфін-афаліна причетний до 18 нападів поблизу міста Міхама цього року. Одній дитині, яка цього року зазнала нападу дельфіна, наклали 20 швів на палець.

Щонайменше шестеро людей були поранені під час нападів минулого року, в тому числі один плавець отримав переломи ребер. Ще одна людина постраждала під час нападу у 2022 році.

Експерти вважають, що агресія дельфіна може бути пов’язана з “сексуальною фрустрацією” через самотність, гормональні коливання або бажання домінувати.

Також дельфін може стати агресивним, якщо його “виключили” з групи собі подібних, або якщо в минулому він був поранений людиною. Тому, незважаючи на їхню репутацію доброзичливих тварин, напади дельфінів можуть бути смертельними.

Раніше повідомлялося, що в Японії на пляжі міста Міхама чотири людини зазнали нападу дельфінів і були травмовані.

У Чорному морі через війну за місяць загинули 130 дельфінів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + four =

Back to top button