Події

Піротехніки ДСНС, які залучаються до робіт з розмінування на деокупованих тери…

Піротехніки ДСНС, які залучаються до робіт з розмінування на деокупованих територіях півдня країни заохочені відомчими нагородами

У рамках робочого візиту до південного регіону, керівництво ДСНС зустрілися із особовим складом Служби, а саме – із піротехнічними підрозділами з різних куточків України, які у складі Зведеного загону проводять роботи з розмінування деокупованих територій Херсонської області. Цими днями саме відбулась ротація піротехнічних розрахунків, тож Голова ДСНС Сергій Крук та Перший заступник Голови Максим Грицаєнко прибули аби подякувати за службу тим, хто ліквідовує наслідки катастрофічного забруднення української землі вибухонебезпечними предметами, які залишили по собі російські війська у спробах стерти населені пункти Херсонщини з мапи країни.

Сергій Крук відзначив, що мало хто здатен виконувати цю важку і часто смертельно небезпечну роботу. Він наголосив, що серед загальної трагічної статистики загиблих і поранених внаслідок війни рятувальників, значна частина це – піротехніки.

“На вас покладена відповідальна місія – повертати життя туди, де на перший погляд це зробити майже нереально. Люди прагнуть повернутися до своїх домівок і саме ви їм даєте надію на безпечне життя”, – сказав Сергій Крук.

Детальніше: https://bit.ly/40xic6D

Back to top button