Україна

Замовив вбивство коханця дружини: на Дніпропетровщині затримали чоловіка


Замовив вбивство коханця дружини: на Дніпропетровщині затримали чоловіка

Щоб захистити потерпілого та затримати замовника, поліцейським довелося імітувати злочин. Затримали фігуранта, коли той розраховувався за виконану “роботу”.

На Дніпропетровщині затримали 53-річного чоловіка, який за 15 тисяч доларів замовив знайомому вбивство коханця своєї дружини. Про це повідомила Нацполіція.

Зазначається, що 2 серпня до поліції звернувся 51-річний чоловік та заявив, що йому замовили вбивство жителя Кривого Рогу.   Під контролем поліції він дав попередню згоду на виконання злочину, після чого отримав від замовника аванс у третину суми. Ще 10 тисяч доларів підозрюваний мав заплатити після надання доказів вбивства. Підтвердженням того, що чоловік дійсно мертвий, повинно було стати його фото з тілесними ушкодженнями. 

Щоб захистити потерпілого та затримати замовника, поліцейським довелося імітувати злочин.

Як повідомляється, 15 серпня в ході проведення слідчо-оперативної комбінації замовнику при особистій зустрічі було передано фото та відеоматеріали, які начебто підтверджували факт вбивства.

Спецпризначенці КОРДу затримали фігуранта, коли той розраховувався за виконану “роботу”.   

Чоловіку повідомили про підозру – готування до умисного вбивства, вчиненого на замовлення. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

 

 

Нагадаємо, правоохоронці затримали колишнього депутата Жмеринської міськради на Вінниччині від забороненої партії ОПЗЖ, який замовив убивство іншого депутата цієї місцевої ради.

Також повідомлялося, що у Хмельницькому затримали забудовника, який замовив убивство конкурента.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × four =

Back to top button