Події

#результати Тиждень тому Координаційний штаб з питань поводження з військов…

Forwarded From Проєкт “Хочу к своим”

#результати

Тиждень тому Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими разом з ГУР, СБУ та Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини презентував спільний державний проєкт – “Хочу к своим”. За цей короткий термін проєкт вже довів свою ефективність.

Коротко про результати роботи за сім днів:

1️⃣6️⃣5️⃣ тисяч переглядів сторінок з профілями колаборантів здійснили користувачі сайту hochuksvoim.com/uk. Найбільше українців зацікавили такі колаборанти: Ангеліна Довбня, Дмитро Коляденко, Владислав Козєєв, Володимир Музика, Максим Боковенко.

1️⃣ колаборант вже був обміняний на українця під час обміну 17.07.24. Тоді проєкт ще працював в тестовому режимі.

1️⃣ колаборант припинив співпрацю з ворогом завдяки проєкту.

7️⃣ потенційних колаборантів перевіряються завдяки отриманій інформації від уважних громадян.

7️⃣ росіян виявили бажання поїхати в росію (над цими кейсами працюють представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини).

Якщо ви з тієї чи іншої причини досі співпрацюєте з ворогом, у вас є шанс припинити цю діяльність на визначених умовах. Для цього потрібно заповнити спеціальну анкету на сайті “Хочу к своим” і чітко виконувати отримані інструкції.

При цьому, якщо ви маєте якусь інформацію про діяльність ворожих агентів, діліться нею з проєктом. Для цього також потрібно заповнити спеціальну анкету на сайті.

???? FB ???? Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 3 =

Back to top button