Події

Нацполіція у співпраці з іноземними партнерами протидіє торгівлі людьми: як зв…

Нацполіція у співпраці з іноземними партнерами протидіє торгівлі людьми: як звернутись по допомогу

???? Щороку правоохоронці попереджають та викривають десятки цього виду злочинів. Жертвою може стати будь-хто, незалежно від статі, віку, соціального статусу, рівня освіти. Для злочинців це гонитва за великими грошима, для людей — страждання, втрачене здоров’я і навіть життя… Протидія торгівлі людьми перебуває у фокусі діяльності не лише українських, а й іноземних правоохоронців.

Національна поліція України, зокрема Департамент міграційної поліції, співпрацює з правоохоронними органами іноземних країн, Європолом, Інтерполом, FRONTEX, а також неурядовими громадськими організаціями, які надають підтримку, допомогу та захист постраждалим від торгівлі людьми.

Вже майже рік важливим партнером міграційної поліції є Міжнародна організація по боротьбі з торгівлею людьми International Justice Mission. Ця організація допомагає українцям, які вимушено залишили Україну, у захисті їхніх прав на території Румунії, інших країн Європи, а також інформує про потенційні ризики торгівлі людьми.

????Детально про результати діяльності Департаменту міграційної поліції, а також про те, як громадянам звернутись по допомогу за посиланням.

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × three =

Back to top button