Україна

Метінвест передав два пікапи та мікроавтобус спецпідрозділу СБУ


Метінвест передав два пікапи та мікроавтобус спецпідрозділу СБУ

Авто будуть використовуватися для доставлення боєкомплекту та перевезення людей на передню лінію оборони на куп’янському напрямку, де наразі триває “гаряча” фаза.

Бійці спецпідрозділу Служби безпеки України, які чинять супротив російським окупантам на куп’янському напрямку, отримали два пікапи та мікроавтобус, повідомляє компанія Метінвест, яка надала допомогу.

“Транспорт вартістю 2 мільйони гривень компанія Метінвестнадала в рамках мілітарної ініціативи бізнесмена Ріната Ахметова Сталевий фронт”, – говориться в повідомленні.

Представник підрозділу, який отримав транспорт, повідомив, що авто будуть використовуватися для доставлення боєкомплекту та перевезення людей на передню лінію оборони.

“Позашляховики дуже ефективно задіюють у бойових завданнях, адже мають високу прохідність. Зараз активна фаза, і на превеликий жаль, втрати в техніці високі. А ці авто будуть використовуватися безпосередньо для враження ворогів”, – сказав він.

За словами керівника проєктного офісу компанії Метінвест Олександра Водовіза, в рамках ініціативи Сталевий фронт в армію вже поставлено більше 400 автомобілів та близько 1500 дронів.

Нагадаємо, наприкінці літа повідомлялося, що ця компанія Ахметова передала головному управлінню розвідки 200 FPV-дронів та 50 DJI Mavic. Загалом від початку війни група Метінвест спрямувала на допомогу ЗСУ та українцям 4 мільярди гривень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button