Події

Не розумієте, як взаємодіяти з людьми, які мають бойовий досвід? Отримайте пора…

Не розумієте, як взаємодіяти з людьми, які мають бойовий досвід?

Отримайте поради, які допоможуть вам діяти коректно та з повагою в інтерактивному симуляторі, що був створений до освітнього серіалу «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія». Наприклад:

серед ночі ви прокидаєтеся від того, що ваш партнер, який повернувся з фронту, сильно штовхнув вас. Він теж прокинувся, але не усвідомлює, що знаходиться вдома, і продовжує «воювати», як це було у сні. Як діяти далі?

на роботі колега ветеран або ветеранка починає жартувати на моторошні теми, такі як смерть, травми, війна. Як відреагувати?

Симулятор запропонує декілька варіантів дій та надасть пояснення експертки, — це допоможе зрозуміти, як ваша поведінка зможе вплинути на вашу взаємодію з людину з досвідом війни.

???? Пам’ятайте, що досвід кожної людини є унікальним та потребує індивідуального підходу. Якщо ви не впевнені, як діяти правильно, будьте щирими, толерантними та не бійтеся ставити питання.

Більше інформації, що допоможе коректно взаємодіяти з ветеранами та ветеранками шукайте в освітньому серіалі «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія», який можна переглянути на платформі Дія.Освіта та на YouTube-каналі «Ти як?»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 − 5 =

Back to top button