Світ

Удар по Міллерово: з’явилися супутникові фото

Удар по Міллерово: з’явилися супутникові фото

Фото: radiosvoboda

На аеродромі виникло три пожежі

На аеродромі пошкоджено будівлі технічно-експлуатаційної частини та склад паливно мастильних матеріалів.

Внаслідок удару по російському аеродрому Міллерово у Ростовській області у ніч проти суботи, 20 липня, виникли три осередки пожежі. Про це свідчать супутникові знімки, які опублікувало Радіо Свобода.

Так, на супутниковому знімку, зробленому після удару, можна побачити три осередки пожежі: як випливає з даних сервісу Wikimapia, один із них на місці ангара технічно-експлуатаційної частини, другий – на відкритій місцевості, а третій – там, де знаходився один зі складів паливно-мастильних матеріалів.

Фотографія з космосу підтверджує заяви російських джерел про те, що літаки під час удару дронів не постраждали.

Нагадаємо, минулої ночі у Ростовській області лунали вибухи в районі військового аеродрому Міллерово. Внаслідок атаки безпілотників у регіоні сталися пожежі, повідомляють соцмережі. Зазначається, що зафіксовано пожежі у районі злітно-посадкової смуги та стоянок російських літаків на Міллерово. Також в мережі повідомляють про вибухи біля населеного пункту Долотинка та районі нафтобази.

А в ніч проти суботи 20 липня Ростовську область атакували понад десять безпілотників, які нібито збила протиповітряна оборона.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + 17 =

Back to top button