Україна

В російській Якутії зник гелікоптер зі співробітниками ФСБ


В російській Якутії зник гелікоптер зі співробітниками ФСБ

Співробітники Якутської регіональної пошуково-рятувальної бази вирушили на пошуки ґвинтокрила.

Гелікоптер Robinson R44II шукають в російській республіці Якутія. Вертоліт зник після спрацювання аварійного маяка в Алданському районі, за деякими даними, на борту знаходяться представники ФСБ. Про це повідомляє Радіо Свобода.

У Східно-Сибірській транспортній прокуратурі РФ підтвердили факт пошуку вертольота. За даними джерела місцевого новинного видання SakhaDay, на борту знаходяться пілот і три співробітники ФСБ.

“У ніч на 19 липня за 80 кілометрів від населеного пункту Чагда спрацював аварійний маяк “Екоспас” повітряного судна “Робінсон”. Вертоліт виконував незареєстрований рейс в Алданському районі. Не виходять на зв’язок”, – зазначив співрозмовник видання.

Співробітники Якутської регіональної пошуково-рятувальної бази вирушили на пошуки з аеропорту Маган під Якутськом. Відстань до маяка, що спрацював, близько 440 кілометрів. У пошуках задіяні повітряні судна компанії Полярні авіалінії.

Як ми вже писали, 12 липня на летовищі у Гдині в Польщі розбився військово-тренувальний літак M-346 Bielik. Пілот не встиг катапультуватися. 

У Вірменії розбився військовий літак: є загиблі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 3 =

Back to top button