Події

#ЦПД_оперативно: ❌ Ворожі пропагандистські медіа поширюють інформацію про ніби…

#ЦПД_оперативно:
 
Ворожі пропагандистські медіа поширюють інформацію про нібито підготовку до евакуації влади з Оріхівського та Гуляйпільського районів (Запорізька область). 
 
◽️ Про це нібито повідомив координатор так званого Миколаївського підпілля. 
 
Верифікувавши інформацію у голови Пологівської РВА (районна військова адміністрація) Артура Крупського, Центр повідомляє, що поширювана рашистами «новина» не відповідає дійсності. 
 
◽️По-перше, Оріхівського і Гуляйпільського районів не існує з 2020 року, оскільки відповідно до постанови Верховної Ради України № 807-IX від 17 липня 2020 року створено укрупнений Пологівський район
 
◽️По-друге, «новина» про екстрену евакуацію базується на хибно проінтерпретованій інформації про проведення на рівні області засідання Координаційного штабу з підготовки планів евакуаційних робіт на випадок надзвичайних ситуацій. Подібні штатні заходи як на рівні району, так і на рівні області проводяться регулярно, так само як і планові навчання з евакуації.
 
◽️По-третє, велика частка Пологівського району наразі перебуває у зоні активних бойових дій, тому евакуація цивільних громадян з населених пунктів, які перебувають поблизу лінії зіткнення, відбувається у щоденному режимі.
 
⁉️ Поширюючи такі «новини», рашисти прагнуть посіяти панічні настрої серед населення та дискредитувати місцеву владу.
 
‼️ Довіряйте лише верифікованим джерелам інформації. 
 
???? TG FB INST YT TW TT WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − 7 =

Back to top button