Україна

Заплановані перемовини щодо зброї – Зеленський


Заплановані перемовини щодо зброї - Зеленський

Також президент повідомив, що провів сьогодні Ставку, заслухавши доповіді щодо всіх основних напрямків на фронті.

На цей тиждень заплановані перемовини щодо зброї. Про це 16 липня повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Провів сьогодні нараду і щодо нашої міжнародної роботи: на цей тиждень заплановані деякі дуже потрібні перемовини, зокрема й щодо зброї”, – зазначив він.

Також президент повідомив, що провів сьогодні Ставку, а також говорив із Головкомом Сирським, начальником Генштабу Баргилевичем, міністром оборони Умєровим, керівником ГУР Будановим та керівником СБУ Малюком.

“Доповіли щодо всіх основних напрямків на фронті – від тих, де найбільш гаряче, зокрема це Покровський напрямок, до тих, де зараз спокійніше, але все одно потрібні і увага, і нормальне забезпечення. Над усім цим ми працюємо дуже детально – і щодо постачання зброї, тобто виконання вже досягнутих наших домовленостей із партнерами, і швидкої логістики по кожному оголошеному пакету, і також щодо виробництва зброї в Україні – це абсолютний пріоритет, і щомісяця повинно відчуватися, що Україна стає самостійнішою в питаннях забезпечення зброєю. Також доповідали сьогодні й щодо комплектації наших бригад, і я дякую всім, хто залучений до цього процесу. Є необхідна динаміка, і маємо зробити все, щоб сформовані бригади могли дати більше потенціалу нам для ротацій та підтримки тих, хто на першій лінії”, – заявив Зеленський.

Раніше повідомлялося, що у парламенті Швейцарії зробили крок до реекспорту зброї в Україну

Нагадаємо, в Україні вироблятимуть патрони і стрілецьку зброю. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 5 =

Back to top button