Цікаве

Зачіска старості: яка стрижка призводить до ранньої появи зморшок

Люди з активною мімікою стикаються з появою мімічних зморшок уже в 20-25 років. А ось чи може на утворення нових зморшок вплинути чубчик, роз’яснили косметологи.

За словами медиків, відрослий чубчик або підстрижений так, що закриває огляд, змушує його володарку мружитися і зморщуватися, що також може стати причиною появи ранніх зморшок. Якщо ж чубчик таких незручностей не спричиняє і не перекриває погляд, він не створюватиме гіпертонус м’язів.

Якщо людина звикла багато дивуватися або задіювати міміку у своєму спілкуванні, у своїй розмові, то, звісно, у такої людини з чубчиком чи без чубчика завчасно утворюватимуться зморшки. Ботокс як профілактика зморшок рекомендується з 20 років, розповіли фахівці.

Тому людям із яскраво вираженою мімікою можна робити ін’єкції ботоксу раніше — це допоможе перевчити себе, зазначили експерти. Річ у тім, що ботокс на деякий час відключає нервові закінчення від м’язів, і людина звикає не хмуритися і не зморщити чоло.

Сам по собі чубчик не спровокує зморшки. При цьому також треба розуміти, що на виникнення зморшок дуже впливає тип особистості. Вважається, що флегматичні люди, які спокійно спілкуються і не задіюють міміку у своїй розмові, вони якомога довше залишаються без зморшок. А люди холеричного темпераменту і які звикли активно спілкуватися, використовуючи жести, міміку, — у них, на жаль, завчасно з’являються зморшки, і ми їм рекомендуємо раніше вдаватися до ботулінотерапії, підсумували фахівці.

4 Comments

  1. Шокуюча правда! Нова сенсація від Medical Answers: виявляється, ваша улюблена зачіска може прискорювати появу зморшок! Науковці б’ють на сполох: деякі стрижки можуть додати вам віку вже в 20-25 років! Чи готові ви дізнатися, чи не робите ви фатальну помилку кожного разу, коли йдете до перукаря? Не пропустіть наш ексклюзивний матеріал про те, яка зачіска перетворює вас на старця раніше часу! Читайте тільки у нас!

  2. Стаття розповідає про те, як чубчик може впливати на появу зморшок через необхідність частого мруження очей. Фахівці також рекомендують людям з активною мімікою розглянути ботокс як профілактичний засіб для запобігання раннім зморшкам.

  3. Цікава стаття про зв’язок між зачіскою та ранніми зморшками. Виявляється, чубчик, що закриває огляд, може сприяти утворенню зморшок через постійне мруження, але основну роль все ж відіграє активна міміка.

  4. Цікава стаття, яка пояснює, як чубчик може впливати на утворення зморшок через міміку. Експерти рекомендують ботокс як профілактику для людей з активною мімікою вже з 20 років.

Back to top button