Світ

У Бангладеш загинули понад 50 людей у масштабній пожежі на фабриці

На думку рятувальників, причиною пожежі стали легкозаймисті хімікати і пластик, що зберігались у шестиповерховій будівлі фабрики, що випускає напої та продукти харчування

Понад 50 людей загинули у Бангладеш внаслідок масштабної пожежі на фабриці у місті Рупгандж.

Як повідомила місцева поліція, на даний час виявлено 52 тіла, – інформує 1NEWS.

Вогонь спалахнув напередодні, і його досі не вдалося погасити. Місцева влада побоюється, що число жертв може збільшитися.

Повідомляється, що близько 30 людей дістали травми. Багато хто з них рятувався від полум’я, стрибаючи з верхніх поверхів будівлі. Інші шляхи евакуації були, ймовірно, зачинені. За словами одного з робітників фабрики, на третьому поверсі, де виявили 49 тіл, були замкнені двері до обох сходів.

Пожежникам вдалось врятували 25 людей, які сховалися на даху фабрики.

На думку рятувальників, причиною пожежі стали легкозаймисті хімікати і пластик, що зберігались у шестиповерховій будівлі фабрики, що випускає напої та продукти харчування.

Через порушення правил пожежної безпеки в Бангладеш у лютому 2019 року не менше 70 людей загинули внаслідок пожежі в декількох квартирах в Дацці, де незаконно зберігалися хімікати. У 2010 році у столиці Бангладеш внаслідок пожежі в будівлі, де також тримали хімікати, загинули понад 120 осіб.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button