Приготувала тісто для млинців, а після випічки воно виявилося заварним: рецепт, який мене здивував
Ділюсь рецептом швидкого і дуже смачного десерту. Готую дуже просто, а виходить красиво і смачно. Спробуйте, усім сподобається на 100% !!
Інгредієнти:
Тісто:
- Яйця – 4 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Сіль – щіпка
- Борошно – 180 гр.
- Молоко – 400 мл.
- Вершкове масло – 30 гр.
Крем:
- Вершковий сир – 350 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Вершки 33% – 200 мл.
- Ягоди будь-які (у мене вишні у власному соці, або можна взяти тертий шоколад)
Приготування:
Тісто:
До яєць додаю щіпку солі і цукор, перемішую. Вливаю половину молока та перемішую.
Додаю борошно та перемішую до однорідності, щоб не було грудочок.
Тепер доливаю молоко, що залишилось і розтоплене вершкове масло, перемішую до однорідності.
У форму 43 на 33 см. кладу пергамент і виливаю рідке тісто.
Випікаю у розігрітій духовці до 190 градусів 25 хвилин. Після випікання охолоджую 10 хвилин і перевертаю тісто на інший бік. Залишаю повністю охолонути.
Крем:
До холодного вершково сиру додаю цукрову пудру та вершки. Замішую міксером до консистенції крему.
На охолоджене тісто викладаю увесь крем, поверх кладу вишні.
Акуратно закручую рулет.
Розрізаю навпіл і посипаю цукровою пудрою. Чудова випічка до чаю!