Події

22 – 29 березня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ⚖️ Довічне ув’язнення – вирок кома…

22 – 29 березня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
⚖️ Довічне ув’язнення – вирок командиру танкового взводу зс рф і його підлеглому. У березні 2022 р. на Чернігівщині вони розстріляли автівки з цивільними, вбивши чотирьох людей.
???? Трьом високопосадовцям рф повідомлено про підозру в пособництві агресивній війні: забезпечили переправлення морем російських військових і техніки на фронт.

#Колаборанти
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили жителя Чернігівщини, який збирав та передавав ворогу інформацію про учасників АТО та рух безпілотників.
???? Правоохоронці затримали завербованого рф чоловіка, який видавав себе за капелана і намагався влаштувались в ЗСУ для стеження за українськими десантниками.

#СтопКорупція
???? Ексдиректора одного з підприємств Міноборони викрито під час отримання хабара: разом зі спільником вимагав $600 тис. за дозвіл на будівництво на землях Міноборони.
???? На оборудці з привласнення ділянки лісу і майна вартістю понад 3 млн грн викрито керівника Славського лісгоспу та його спільників.

#ОрганізованаЗлочинність
???? Правоохоронці перекрили канал постачання наркотиків до Європи. Затримано чотирьох учасників злочинної групи, що займалась контрабандою метадону.
???? Повідомлено про підозру 6 особам в організації масштабної схеми з продажу контрафактного тютюну з Пакистану.

#ВирокТижня
???? 12 років за ґратами проведе так званий «в.о. інспектора дорожньо-патрульної служби». Під час окупації Ізюма добровільно працював на ворога, допомагаючи переслідувати учасників руху опору.

#ПодіяТижня
???? В Офісі Генпрокурора запрацювала оновлена приймальня громадян.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button