Події

#ГУРінформує ‼️ У кремлі запланували чергову гібридну кампанію проти України …

#ГУРінформує

‼️ У кремлі запланували чергову гібридну кампанію проти України
 
???? У середині грудня 2023 року в москві відбулось засідання так званого інституту країн СНД, який перебуває під повним контролем адміністрації російського диктатора та фінансується  з бюджету держави-агресора.
 
???? Темою зібрання стала війна проти України.
 
???? Під час обговорення перспектив подальшого воєнного протистояння кремлівські так звані експерти дійшли висновку, ніби українське командування перейшло до позиційної оборони з метою:
 
✔️ зриву російського наступу взимку та навесні 2024 року;
✔️ зміцнення оборонних ліній;
✔️ посилення системи ППО;
✔️ накопичення боєприпасів;
✔️ формування боєздатного резерву.
 
⚡️ За оцінками московитів, такий сценарій унеможливить подальше захоплення України силовими методами.
 
???? Відтак у середовищі кремлівських аналітиків наголосили на неприпустимості будь-якого припинення бойових дій, збереження Україною виходів до Чорного моря та наявності «прозахідного режиму» в Києві.
 
☝️ Також на московській зустрічі лунали заклики запустити чергову потужну інформаційно-психологічну кампанію проти вищого військово-політичного керівництва України, використовуючи тему «чергових президентських виборів».
 
❗️ Мета кампанії ― підірвати легітимність Президента України та керівництва нашої держави серед країн, які начебто є союзниками і партнерами росії, і ― якщо вийде ― серед українських громадян.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button