Світ

У Росії спалахнули електростанції після атаки БПЛА

У Росії спалахнули електростанції після атаки БПЛА

Фото: ASTRA

Пожежа на Конаківській ДРЕС у Тверській області РФ

Місцева влада традиційно заявляє, що начебто “всі безпілотники збито” і обійшлося без жертв і руйнувань, але оприлюднені відео у соцмережах свідчать, що це не так.

У ніч на неділю невідомі безпілотники атакували 10 регіонів країни-агресора Росії. Про це повідомляє місцев влада та Telegram-канали 1 вересня.

Так, вибухи лунали у Московській, Рязанській, Тульській, Воронезькій, Липецькій, Брянській, Бєлгородській, Курській, Калузькій та Орловській областях РФ.

Місцева влада традиційно заявляє, що начебто всі безпілотники збито і обійшлося без жертв і руйнувань, але оприлюднені відео у соцмережах свідчать, що це не так.

Так, у Тверській області росіяни публікують відео сильної пожежі на Конаківській ДРЕС (державна районна електростанція). За словами очевидців, пожежа почалася саме після атаки безпілотників.

Telegram-канала ASTRA пише про дві пожежі після атаки БПЛА в Тверській області – атаковані ДРЕС і газорозподільна мережа, яка знаходиться за кілька кілометрів від неї.

Також у Московській області після удару безпілотниками спалахнула пожежа на Каширській ДРЕС.

Окрім того, оприлюднено відео “прильотів” у Раменському окрузі Московської області. Поки невідомо, що саме там було уражено. Але реакція місцевого мешканця дуже красномовна.

А мешканці Москви діляться кадрами факелу, що горить, на НПЗ у Капотні, який сьогодні намагалися атакувати БПЛА.

“Такий “стовп вогню” у московському районі Капотня жителі раніше вже спостерігали – так виглядають планові роботи зі спалювання палива на НПЗ. Явище раніше назвали “капотнінський смолоскип”. Однак сьогодні, після атаки БПЛА, нібито “смолоскип” горить сильніше”, – пише ASTRA.

Раніше у ніч на неділю повідомлялося про вибухи у Криму – в районі аеродрому Кіровське, а також біля міста Джанкой. Також дрони атакували Москву.

Нагадаємо, Україна готувала відповідь Росії на масований обстріл енергосистеми, який було здійснено у понеділок, 26 серпня.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − 1 =

Back to top button