Цікаве

Емілія Кларк зіграє доньку радянських емігрантів у шпигунському трилері

Актриса Емілія Кларк, найбільш відома українському глядачу за роллю у серіалі «Гра престолів», виконає головну роль у серіалі Ponies (Поні). Проєкт описується, як «шпигунський трилер про ЦРУ», повідомляє Variety.

Дія розгортається в 1977 році. У центрі сюжету дві жінки, які анонімно працюють секретарками в американському посольстві. Усе змінюється, коли їхні чоловіки гинуть за загадкових обставин у СРСР, а героїні стають оперативниками ЦРУ.

Бі, роль якої виконує Кларк, – освічена дівчина з сім’ї радянських емігрантів, яка розмовляє російською. Її подруга, Туайла, — дівчина з маленького містечка, настільки ж різка, як і безстрашна. Разом вони працюють над розкриттям масштабної змови часів холодної війни та розгадкою таємниці, через яку вони стали вдовами.

У сленгу ЦРУ Ponies означає persons of no interest, тобто «особи, які не становлять інтересу». Розробили проєкт Сюзанна Фогель («Бортпровідниця») та Девід Ісерсон («Божевільні», «Містер Робот») на замовлення Peacock. Фогель візьме на себе обов’язки режисера, а Ісерсон стане шоураннером проєкту. Інші деталі наразі не уточнюються.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × four =

Back to top button