Події

Безпекова ситуація, розслідування воєнних злочинів та реформи у МВС. Сьогодн…

Forwarded From Ігор Клименко | МВС

Безпекова ситуація, розслідування воєнних злочинів та реформи у МВС. Сьогодні провів дуже важливу і плідну зустріч із послами країн G7

Насамперед розповів нашим партнерам про боротьбу проти російського ворога: успіхи Гвардії Наступу на фронті, роботу на деокупованих територіях, розмінування, розслідування злочинів рф.

Окремим питанням обговорення стали реформи, які відбуваються у системі МВС. Це, зокрема, ті пріоритетні зміни, які впроваджуються у Національній поліції та Державній прикордонній службі.

Ми готуємося до запровадження процесу, коли керівні посади у Національній поліції займатимуть лише ті, хто пройшов конкурсний відбір. Працюємо над формуванням якісного кадрового ядра.

Також плануємо посилити підрозділи внутрішньої безпеки та Генеральної інспекції. У вищих навчальних закладах МВС вже сфокусовано увагу на покращенні професійної підготовки курсантів.

Розбудова та розвиток системи МВС наближає Україну на шляху до ЄС та НАТО. Дякую послам країн «Групи семи» за постійну підтримку. Її ми відчуваємо і в процесі реформ, і в матеріально-технічній допомозі, і на полі бою.

Back to top button