Події

↩️ Друзі, пам’ятаєте ми вам розповідали про подружжя з Оріхова, які дбають про 50 …

Національна поліція України ????????:

Знайомтеся, це Любов та Юрій з Оріхова. Ці люди мають надзвичайно велике серце. Адже вони дбають про 18 собак та 50 котів, яких покинули господарі ❤️‍???? Свою допомогу подружжю запропонували запорізькі кінологи – закупили сухі корми, м’ясо, антипаразитарні…

Друзі, пам’ятаєте ми вам розповідали про подружжя з Оріхова, які дбають про 50 котів та 18 собак? ❤️‍????

Тоді наші кінологи запропонували Любові та Юрію свою допомогу.

Поліцейські знову здійснили гуманітарну місію, адже розуміють, як важко виживати у майже вщент зруйнованому містечку не тільки людям, а й хвостикам.

???? На щастя, допомога надходить звідусіль. Цього разу підгодувати тварин допомогла Daria Boiprav з Броварів. Її не залишив байдужою допис про величезну кількість котів та собак, якими опікується місцеве подружжя. Тож вирішила долучитися до доброї справи і надіслала їжу тваринам за сотні кілометрів.

Завдяки людській небайдужості, чотирилапі «отримали» понад 60 кілограмів смаколиків. В умовах холодів та небезпеки їжа для них – це шанс на життя.

❗️Хочемо нагадати, оріхівські пухнасті постійно потребують допомоги. А ще – будуть раді знайти домівку. Не залишайтеся байдужими! ????

ℹ️З питань допомоги оріхівському імпровізованому прихистку для тварин звертайтеся за номером телефону 061-239-23-42 або на електронну адресу vk@zp.police.gov.ua

Back to top button