Події

Андрій Костін: Наш пріоритет – вже зараз розпочати конфіскацію суверенних акти…

Андрій Костін: Наш пріоритет – вже зараз розпочати конфіскацію суверенних активів росії

????Генеральний прокурор Андрій Костін в ефірі національного телемарафону розповів про участь у Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі, Канада. Зокрема про зустрічі з Пенні Пріцкер, Спеціальною представницею США з відбудови економіки Україні, та Роджером Карстеном, Спеціальним посланником Президента США у питаннях заручників.

???? Основна тема нашої розмови з пані Пріцкер – конфіскація суверенних активів росії та їх спрямування на допомогу Україні та компенсацію усім постраждалим від російської агресії. Моя позиція проста та однозначна, ми вдячні нашим партнерам за кожен цент міжнародної допомоги. Але справедливість – це коли за збитки від війни заплатить саме агресор. І ми не маємо чекати закінчення війни. Наш пріоритет – вже зараз розпочати конфіскацію суверенних активів росії.

????З Роджером Карстеном Андрій Костін обговорив питання повернення усіх незаконно утримуваних росією українських цивільних.

????Наша мета – максимально привернути увагу світової спільноти до цієї проблеми та спільними зусиллями створити механізми, які б допомогли звільнити та повернути усіх наших людей додому.

Video is too big

Back to top button