Події

Луганський поліцейський Артем Афанасьєвський: про луганський аеропорт, Лис…

???? Луганський поліцейський Артем Афанасьєвський: про луганський аеропорт, Лисичанськ та службу під час повномасштабної війни

Майор поліції Артем Афанасьєвський у 2014 році брав участь у звільненні Лисичанська. Через принципову проукраїнську позицію терористи оголосили його в розшук як «укрофашиста».

???? «Коли в Луганську почалася хвиля захоплення будівель проросійськими бойовиками, ми з колегами займалися фіксацією осіб. Я дивився в їхні обличчя – це були раніше засуджені – мої колишні «підопічні».

Аби не допустити перекидання російської армії повітрям, в луганському аеропорту здійснила висадку 80-та окрема аеромобільна бригада ЗСУ. Тоді також відправили групу правоохоронців для охорони підступів території аеропорту. Серед них був і Артем.

В лютому 2022 року все для нього було наче як на повторі. Вивізши родину в більш безпечне місце, повернувся до Сєвєродонецька.

???? У майора поліції є мрія: аби його донечка жила у квітучій та незалежній країні. Для цього він продовжує робити все для того, щоб після Перемоги з родиною повернутися до рідного Луганська.

???? Більше про Артема

Back to top button