Курячі серця в особливому соусі: смачний рецепт
Смачна страва із субпродукту у вершково-гірчичному соусі.
Якщо ти не любиш курячі серця, то просто не вмієш їх готувати. Крім того, що ця страва може бути дуже смачною, курячі серця корисні для людей з низьким гемоглобіном та анемією. Як смачно приготувати курячі серця у вершково-гірчичному соусі, знає tochka.net, щоб розповісти тобі.
Користь курячих сердець
Ти здивуєшся, як багато корисних речовин містять курячі серця:
- вітаміни групи В — покращують зір, обмін речовин, зміцнюють пам’ять;
- вітамін А — зміцнює імунітет;
- фосфор — зміцнює кістки;
- мідь — сприяє гарному вигляду волосся;
- залізо — підвищує рівень гемоглобіну;
- калій — нормалізує тиск та роботу серця;
- амінокислоти.
Курячі серця в вершково-гірчичному соусі
Інгредієнти:
- 500 г сердець курячих
- 1 цибулина
- 500 мл вершків 20%-ної жирності
- 30 г гірчиці столової
- 30 г пармезану (можеш замінити будь-яким твердим сиром)
- 30 мл олії
- сіль, перець — за смаком
Приготування:
Промий серця і відкинь на друшляк. Обріж жир, клапани та жилки. Розріж навпіл, щоб промити їх усередині.
На пательні розігрій олію, виклади серця і смаж 25 хвилин. Після цього часу посоли і поперчи.
Цибулю дрібно поріж і обсмаж разом із сердечками ще 10 хвилин. Постійно помішуй, щоб не пригоріло.
Змішай вершки і гірчицю і додай до сердець. Доведи до кипіння, а потім накрий кришкою і томи на повільному вогні 10 хвилин.
На завершення додай натертий сир і потім ще хвилину тушкуй страву, щоб сир розплавився.