Бобові виявилися ефективним засобом для запобігання раку
Щороку в світі мільйони людей хворіють на онкологічні захворювання. Ще мільйонам діагностують різні стадії раку.
За словами вчених, ризик появи раку можна знизити за допомогою правильного харчування. Для цього є ряд корисних продуктів, які варто включити в раціон харчування.
Як заявили вчені, бобові мають багато корисних властивостей, які знижують ймовірність розвитку онкології. Саме в цих продуктах є корисні елементи, такі як: ніацин, вітамін C, рибофлавін. Також в їх складі є ферменти, які важливі для людського організму. Це амілаза, протеаза, ліпаза і фітаза.
Крім цього, в бобових присутні протеїн, селен, жирні кислоти, фітинова кислота і поліфенол. Ці елементи корисні для всіх систем людського організму.
Рекомендують не менше двох разів на тиждень вживати сочевицю і квасолю, оскільки вони найбільш здатні знизити ризик розвитку раку.
Раніше повідомлялося, що популярне знеболювальне може призвести до важких захворювань.