Події

«Білі Янголи» організували пересувний «пункт незламності» Населений пункт Красн…

«Білі Янголи» організували пересувний «пункт незламності»

Населений пункт Красногорівка потерпає від ворожих снарядів. В місті немає води, опалення та газу.

Попри небезпеку та відсутність комунікацій, тут все ще залишаються цивільні мешканці, які потребують допомоги. Після останнього ворожого обстрілу місто знову залишилося без світла, а на вулиці – 10 градусів морозу.

«Вже чотири доби немає світла. У квартирі +2. Раніше грілися електроплитами, зараз – буржуйками, але тільки в підвалі. І спимо тут, в підвалі», – розповідає місцева мешканка.

Розуміючи потреби громадян, «Білий Янгол» вирішив організувати для них пересувний «пункт незламності». Завантаживши в автівку воду та генератори, поліцейський екіпаж прибув до Красногорівки.

Правоохоронці по декілька годин перебували на локаціях, де проживають люди, аби вони могли підзарядити свої мобільні пристрої, ліхтарі та зігрітися гарячим чаєм.

«Я принесла павербанк для підзарядки, бо невідомо скільки ще не буде світла, а так хоча б на декілька днів вистачить. Також води набрала для сім’ї та зігрілася чаєм, поки гаджет заряджався. Дякую хлопцям, що вони про нас дбають та не забувають», – каже жінка.

Детальніше – у відео
https://www.youtube.com/watch?v=fqi5fwG7JZg&t=1s

YouTube
«Білі Янголи» організували пересувний «пункт незламності»

«Білі Янголи» організували пересувний «пункт незламності»
Поліцейський екіпаж, який працює на Мар’їнському напрямку, вирішив підтримати мешканців,які проживають під постійними обстрілами та без комунікацій. Для цього правоохоронці запаслися генераторами та…

Back to top button