Україна

Звільнився ще один заступник голови Мінрегіону


Звільнився ще один заступник голови Мінрегіону

Слідом за Іваном Лукерею про звільнення з посади заступника міністра розвитку громад та територій оголосив В’ячеслав Негода.

 
Заступник міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода повідомив про звільнення з посади. Про це він написав у Facebook 24 січня.
 
“У кожної важливої справи – свій марафон і команда, свій старт і фініш. Сьогодні я хочу подякувати всім, з ким ми долали перепони, щоб змінити/покращити життя у громадах і зміцнити країну”, – зазначив Негода.
 
Він також висловив подяку тим, “з ким працював, хто довіряв і допомагав, хто ухвалював важливі політичні рішення щодо комплексу реформ, які ми коротко називаємо – децентралізація”.
 
Раніше у вівторок, 24 січня, оголосив про звільнення заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Іван Лукеря.
 
Нагадаємо, 21 січня стало відомо про затримання заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського за підозрою у розкраданні бюджетних коштів. 
 
НАБУ поінформувало, що чиновнику інкримінують отримання хабаря у розмірі 400 тисяч доларів під час закупівлі генераторів.  
 
Рішенням Кабінету Міністрів від 22 січня Лозинського було звільнено з посади.
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button