Україна

Звільнення командувачів: МО відреагувало на чутки


Звільнення командувачів: МО відреагувало на чутки

У Міноборони заявили, що не коментуватимуть чутки, однак заявили, що інформація, яка з1явилася у ЗМІ щодо можливої відставки не відповідає дійсності.

У Міністерстві оборони заявили, що не коментуватимуть чутки чи неперевірену інформацію про начебто звільнення трьох командувачів. Таку заяву увечері у понеділок, 12 листопада зробила пресслужба Міноборони.

Таким чином у МО відреагували на запити журналістів після того, як у ЗМІ з’явилася інформація про те, що міністр оборони начебто готує подання на звільнення трьох командувачів.

“Всі працюють в штатному режимі, рішення обговорюються в координації з Генштабом. Інформація, опублікована низкою ЗМІ – не відповідає дійсності”, – йдеться у повідомленні Міноборони.

Там також закликали дотримуватися інформаційної гігієни.

Раніше Українська правда з посиланням на джерела у військово-політичному керівництві повідомила, що міністр оборони Рустем Умєров готує подання на звільнення одразу трьох командувачів Збройних сил України. Йшлося про командувача Медичних сил ЗСУ Тетяну Остащенко, командувача Оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія Олександра Тарнавського і командувача Об’єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва.

Нагадаємо, раніше глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що глава держави Володимир Зеленський не збирається звільняти головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. За його словами, політичне та військове командування України має єдину позицію.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button