Україна

Звільнення глави МВС Монастирського – у парламенті зареєстрували постанову – 1News

Денис Монастирський


Фото з відкритих джерел

Авторами проєкту виступили Дмитро Разумков та 12 нардепів з “Євросолідарності”

У Верховній Раді України зареєстрували постанову про звільнення міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського. Про це свідчать дані на сайті парламенту.

Як зазначається, авторами проєкту значаться 12 нардепів з “Європейської солідарності”, а також колишній голова Ради Дмитро Разумков.

Наразі пропозиція направлена на розгляд Комітету.

1News за темою: Імовірна відставка очільника МВС: У “Слузі народу” прокоментували, чи шукають заміну Монастирському

Нагадаємо, в серпні 2021 року “слуга народу” Олександр Трухін став учасником ДТП у Дарницькому районі Києва. Внаслідок аварії шестеро людей, серед яких двоє дітей та голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження.

Згодом журналісти оприлюднили розслідування щодо аварії. Як виявилося, депутат намагався дати хабар у 150 тисяч гривень правоохоронцю й хотів залишити місце події. На відео Трухін звертається до поліцейського зі словами “давай я тихенько в ліс піду”, а потім обіцяє “поговорити” з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Своєю чергою, Міністерство внутрішніх справ після публікації відео з камер патрульних, які були на місці ДТП, заперечує, що нардеп намагався “домовитися” з главою відомства Монастирським.


Джерело

Back to top button