Україна

Звільнене село на Харківщині майже знищене окупантами

Звільнене село на Харківщині майже знищене окупантами

Фото: Харьковская областная прокуратура

Село Вільхівка на Харківщині майже повністю знищено окупантами

Більшість житлових будинків, підсобних господарств, цивільний автотранспорт, школа та магазини у селі Вільхівка пошкоджені або зруйновані повністю, повідомляють у Харківській обласній прокуратурі.

Звільнене від окупантів село Вільхівка на Харківщині майже повністю знищено. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура, яка розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством.

Повідомляється, що більшість житлових будинків, підсобних господарств, цивільний автотранспорт, школа та магазини пошкоджені або зруйновані повністю. Виявлено знищену бронетехніку окупантів, використану зброю та тіла російських військовослужбовців.

На місці здійснено фото- та відеофіксацію руйнувань з вилученням предметів та документів, що свідчать про збройну агресію з боку РФ.

Нагадаємо, Збройні сили України опублікували відео із Малої Рогані, яку звільнили від російських окупантів. На відео повно спаленої техніки російських військових із розпізнавальним символом Z. На танках написано: “За бабусю та дідуся”.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button