Україна

ЗСУ з початку війни завдали 1700 авіаударів по позиціях окупантів – ПС


ЗСУ з початку війни завдали 1700 авіаударів по позиціях окупантів - ПС

Українська авіація долає систему ППО супротивника та бере участь в актуальних діях з підтримки наземних військ.

Юрій Ігнат, речник командування Повітряних сил ЗСУ, заявив, що кількість завданих авіаударів по противнику є надзвичайно потужною цифрою, з якої зрозуміло, наскільки багато та ефективно літають у зону бойових дій наші льотчики. Про це він повідомив в ефірі Еспресо.

“У нас є повна інформація про насичення противником засобами ППО південних та східних наших окупованих територій, тобто буквально все, що має противник на озброєнні від Оси і до С-400 Тріумф. І фактично за всіма напрямками ворог ешелоновано зробив насичену систему ППО”, – зазначив речник командування Повітряних сил ЗСУ.
 
Ігнат заявив, що українська авіація Повітряних сил разом з авіацією Сухопутних військ, а також гелікоптери армійської авіації Мі-8, Мі-24, гелікоптери транспортних повітряних бригад долають систему ППО супротивника та беруть участь в актуальних діях з підтримки наземних військ.
 
“Хочу сказати, що на передовій ударною авіацією штурмовики СУ-25 і бомбардувальники СУ-24 М, а також зі згаданими вертольотами, з початку повномасштабного вторгнення, 24 лютого, завдали 1700 групових авіаударів по позиціях окупантів. Це надзвичайно потужна цифра того, як багато літають у зону бойових дій наші льотчики”, – зауважив полковник.
 
Раніше ЗСУ показали, як сили протиповітряної оборони збивають російські ракети.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button