Україна

ЗСУ відбивають шість атак на Вовчанськ – Генштаб


ЗСУ відбивають шість атак на Вовчанськ - Генштаб

На Харківському напрямку росіяни 10 разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів ЗСУ в районах Глибокого та Вовчанська.

Від початку доби на фронті відбулося 69 бойових зіткнень. Ситуація на більшості напрямків залишається напруженою, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в понеділок, 15 липня.

Так, на Харківському напрямку росіяни 10 разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів українського війська в районах Глибокого та Вовчанська. Ворог скинув 17 КАБів

“Наразі триває шість бойових зіткнень поблизу Вовчанська. Ситуація під контролем наших військ”, – йдеться у повідомленні.

На Куп’янському напрямку противник два рази активно йшов на позиції ЗСУ в районі Стельмахівки. Боєзіткнення досі тривають.

На Лиманському напрямку загарбники за підтримки авіації здійснили три атаки поблизу Макіївки та Тернів. Два боєзіткнення завершилися без успіху для противника, ще одне – триває.

На Сіверському напрямку наші оборонці відбивають дві атаки поблизу населених пунктів Роздолівка, Білогорівка та Верхньокам’янське. Ще чотири спроби противника були невдалі.

На Краматорському напрямку окупанти здійснили п’ять штурмів поблизу Часового Яру та Григорівки. Дві атаки досі тривають. Ворогом здійснено удари штурмовою авіацією по Часовому Яру.  

На Торецькому напрямку кількість ворожих атак зросла до дев’яти. Зосередження зусиль ворога відзначається в районах Північного та Нью Йорка. Наші воїни відбили чотири атаки противника, ще п’ять бойових зіткнень триває. Ворог скинув 12 КАБів та застосував некеровані авіаційні ракети.

На Покровському напрямку – найбільша кількість боєзіткнень. Окупанти здійснили вже 16 спроб потіснити наших захисників із займаних позицій в районах Прогресу, Новоселівки Першої, Новоолександрівки та Яснобродівки. Сили оборони відбили 13 атак, ще три – тривають.

На Курахівському напрямку продовжуються бої поблизу Красногорівки, Карлівки та Парасковіївки. Вже відбито 10 атак окупаційної армії.

На Времівському напрямку відбито чотири штурми неподалік Костянтинівки, Водяного та Макарівки.

На Оріхівському напрямку росіяни здійснили дві невдалі спроби атакувати наші підрозділи поблизу Малої Токмачки та в напрямку Новоандріївки.

На Придніпровському напрямку противник не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Ворожа піхота здійснила два невдалі штурми.

Нагадаємо, за добу 14 липня на фронті було знищено 1200 росіян. Загальні втрати країни-агресора перевищили 560 тисяч осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button