Україна

ЗСУ відбивають атаки на дев’яти напрямках


ЗСУ відбивають атаки на дев яти напрямках

Найбільш активно російські загарбники діють на Покровському напрямку. ЗСУ відбили 24 штурми біля дев’яти населених пунктів.

Від початку поточної доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень на дев’яти напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у понеділок, 19 серпня.

Так, на Харківському напрямку російські окупанти здійснили чотири безуспішних атаки поблизу Липців і Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбулося вісім боєзіткнень. Ворог наступав у бік Торського, Глушківки, Макіївки, Стельмахівки та Кругляківки. Наразі половина атак продовжується.

На Лиманському напрямку загарбники дев’ять разів штурмувала позиції ЗСУ. Найбільш активно ворог діяв з боку Площанки.

На Сіверському напрямку впродовж дня відбулося шість боєзіткнень. Ворог наступав поблизу Верхньокам’янського, Спірного та Івано-Дар’ївки. Наразі ще точаться три бої.

На Краматорському напрямку противник здійснив два штурми неподалік Іванівського та Андріївки. Біля останньої боєзіткнення продовжується.

На Торецькому напрямку окупанти збільшили кількість атак до дев’яти – атакували біля Нью-Йорка, Торецька, Залізного та Неліпівки. Сім боїв завершено, ще два – тривають.

На Покровському напрямку росіяни здійснили атаки у районах населених пунктів Воздвиженка, Новогродівка, Зелене Поле, Калинове, Миколаївка, Птиче, Михайлівка, Камишівка та Миролюбівка. ЗСУ відбили 24 атаки, п’ять боєзіткнень продовжуються.

На Курахівському напрямку загарбники п’ять разів безуспішно атакували поблизу Невельського та Костянтинівки.

На Времівському напрямку противник провів три штурми – намагався просуватись з боку Володимирівки і Солодкого, а також провів атаку у районі Водяного.

Раніше в Росії заявили, що ЗСУ знищили третій міст на річці Сейм у Курській області РФ. Якщо це дійсно так, то завдано потужного удару по логістиці військ РФ, які перебувають між річкою і держкордоном.

Зеленський: Досягаємо поставлених цілей на Курщині

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − 8 =

Back to top button