Україна

ЗСУ відбили штурми росіян на 11 напрямках


ЗСУ відбили штурми росіян на 11 напрямках

Українські війська відбили 28 атак на Покровському напрямку у районах семи населених пунктів. Наразі ще точаться вісім боїв.

З початку поточної доби на фронті відбулося 109 бойових зіткнень на 11 напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у п’ятницю, 30 серпня.

Так, на Харківському напрямку противник двічі штурмував оборонні рубежі біля Плетенівки та Вовчанська. Одна атака досі триває.

На Куп’янському напрямку ворог організував 18 наступальних дій біля Синьківки, Колісниківки, Новоосинового, Лозової, Андріївки, Стельмахівки. Продовжуються шість атак.

На Лиманському напрямку росіяни 13 разів штурмували неподалік Твердохлібового, Новосергіївки, Дружелюбівки, Греківки, Чернещини, Невського та Новосадового. Одна атака ще триває.

На Сіверському напрямку відбито три атаки поблизу Виїмки, Івано-Дар’ївки та Верхньокам’янського. Один бій триває.

На Краматорському напрямку ворог шість разів намагався наступати у бік Калинівки, Часового Яру, Ступочок, Іванівського та Андріївки. П’ять атак зупинено, одна – продовжується.

На Торецькому напрямку загарбники 10 разів намагалися витіснити підрозділи ЗСУ із займаних позицій неподалік Торецька та Неліпівки. Дев’ять боєзіткнень завершилися.

На Покровському напрямку росіяни здійснили 36 штурмовів у районах населених пунктів Зелене Поле, Воздвиженка, Гродівка, Карлівка, Новогродівка, Маринівка та Михайлівка. Сили оборони відбили 28 атак. Наразі ще точаться вісім боїв.

На Курахівському напрямку загарбники атакували 14 разів поблизу Українська, Галицинівки, Георгіївки та Костянтинівки. Чотири штурми ще тривають.

На Времівському напрямку противник п’ять разів безрезультатно намагався наступати біля Водяного та Вугледару.

На Оріхівському напрямку відбито одну атаку поблизу Роботиного.

На Придніпровському напрямку росіяни також зазнали невдачі.

Нагадаємо, за добу 29 серпня окупантів стало менше на 1200 осіб. Загальні бойові втрати російських військ в Україні наближаються до 620 тисяч.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 2 =

Back to top button