Україна

ЗСУ відбили понад 30 атак на чотирьох напрямках


ЗСУ відбили понад 30 атак на чотирьох напрямках

Українська армія нанесла шість ударів по районах зосередження особового складу противника, знищила пункт управління, та три склади з боєприпасами і паливом.

З початку поточної доби українські військові відбили понад 30 атак росіян у Донецькій області та знищили три склади ворога. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у понеділок, 1 травня.

Військові нагадали, що сьогодні росіяни завдали чергового масованого ракетного удару по цивільних об’єктах України. ППО збила 15 крилатих ракет типу Х-101 та Х-555. Також ворог завдав 13 авіаційних ударів та здійснив 13 обстрілів з РСЗО.

Противник продовжував зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом доби було відбито понад 30 атак. В епіцентрі бойових дій залишалися Бахмут та Мар’їнка.

Авіація Сил оборони за добу завдала чотири удари по районах зосередження особового складу противника. А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів та один склад пально-мастильних матеріалів.

Нагадаємо, Росія втратила майже 191 тисячу чоловік з початку війни проти України. Тільки за минулу добу загинуло не менше 450 окупантів.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button