Україна

ЗСУ відбили атаки ворога на Луганщині та Донеччині


ЗСУ відбили атаки ворога на Луганщині та Донеччині

Окупанти за добу завдали трьох ракетних та 12 авіаударів, здійснили понад 60 обстрілів із РСЗВ.

Сили оборони України за минулу добу відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Бахмут, Білогорівка, Верхньокам’янське, Іванград, Кліщіївка, Спірне, Соледар, Мар’їнка та Невельське Донецької області. Про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 25 жовтня.

Усього за попередню добу окупанти завдали трьох ракетних та 12 авіаударів, здійснили понад 60 обстрілів з РСЗВ.

Ворожих ударів зазнали об’єкти цивільної інфраструктури населених пунктів Вугледар та Нескучне Донецької області, Нова Кам’янка Херсонської області та Миколаїв.

Як повідомили у Генштабі, на Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін. Зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів по об’єктах критичної інфраструктури з території республіки Білорусь, включаючи задіяння ударних БПЛА іранського виробництва.

На інших напрямках ворог здійснював обстріли:

  •     на Сіверському напрямку – з мінометів та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Сеньківка Чернігівської області та Рожковичі, Соснівка та Велика Писарівка Сумської області.
  •     на Слобожанському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Ветеринарне, Вільхуватка, Вовчанськ, Дворічна, Кам’янка, Красне, Стариця, Стрілка, Домашнє та Чавунівка Харківської області;
  •     на Куп’янському та Лиманському напрямках – з танків та артилерії, в районах населених пунктів Кислівка Харківської області, Невське та Стельмахівка Луганської області, Берестове, Зарічне, Терни, Торське та Ямполівка Донецької області;
  •     на Бахмутському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Андріївка, Бахмутське, Бахмут, Білогорівка, Веселе, Іванград, Курдюмівка, Майорськ, Опитне, Соледар та Яковлівка Донецької області;
  •     на Авдіївському напрямку – з танків та різнокаліберної артилерії, в районах населених пунктів Водяне, Красногорівка, Мар’їнка та Первомайське;
  •     на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Времівка, Вугледар, Нескучне, Новосілка, Павлівка Донецької області та Зелений Гай, Новоандріївка, Ольгівське, Степове, Червоне та Щербаки.
  •     На Південнобузькому напрямку зазнали вогневого ураження райони понад 20 населених пунктів. Серед них – Білогірка, Давидів Брід, Мирне, Сухий Ставок та Тернові Поди.

Нагадаємо, голова Чечні Рамзан Кадиров закликав активніше бити по Україні.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили на Донбасі кілька сіл.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button