Україна

ЗСУ відбили атаки росіян на дев’яти напрямках


ЗСУ відбили атаки росіян на дев яти напрямках

Найгарячішим залишається Покровський напрямок. Там росіяни організували 15 штурмів у районах населених пунктів Новоторецьке, Селидове, Крутий Яр та Промінь.

На фронті від початку доби відбулося 67 бойових зіткнень. Найбільше ворог атаккує на Покровському у Курахівському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у суботу, 5 жовтня.

Так, на Куп’янському напрямку ворог здійснив п’ять штурмів неподалік Новоосинового та Лозової. Два боєзіткнення тривають.

На Лиманському напрямку загарбники атакували чотири рази поблизу Новосадового, Макіївки та Торського. Ще дві атаки продовжуються.

На Сіверському напрямку впродовж дня ворог один раз безуспішно атакував у районі Тернів.

На Краматорському напрямку загарбники п’ять разів здійснювали штурмові дії поблизу Ступочок та Часового Яру. Ще три атаки тривають.

На Торецькому напрямку противник атакував шість разів неподалік Дачного та Торецька. Чотири бої продовжуються.

Найгарячіший сьогодні Покровський напрямок. Там з початку доби окупанти здійснили 15 спроб потіснити ЗСУ із займаних позицій у районах населених пунктів Новоторецьке, Селидове, Крутий Яр та Промінь. Сили оборони відбили 12 атак, три боєзіткнення – досі тривають.

На Курахівському напрямку ворог атакував 14 разів поблизу Цукуриного, Гострого, Георгіївки, Катеринівки, Костянтинівки та Антонівки. Десять боїв завершено, чотири – продовжуються.

На Времівському напрямку окупанти три рази атакували позиції наших військ біля Богоявленки. Всі штурмові дії ворога відбито.

На Оріхівському напрямку загарбники здійснили одну безуспішну спробу атакувати позиції наших захисників.

Нагадаємо, за добу 4 жовтня на фронті “відмінусували” майже 1300 російських окупантів. Загальні бойові втрати РФ з початку війни наближаються до 660 тисяч осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + fifteen =

Back to top button