Україна

ЗСУ відбили атаки росіян на чотирьох напрямках


ЗСУ відбили атаки росіян на чотирьох напрямках

Авіація завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу та два – по зенітно-ракетних комплексах ворога.

З початку поточної доби на сході України відбулось 21 бойове зіткнення. ЗСУ відбили атаки росіян на чотирьох напрямках, повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні у середу, 7 травня.

Вказано, що ворог безуспішно атакував на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Противник завдав 28 авіаційних ударів, здійснив близько 20 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Є постраждалі серед цивільних.

У свою чергу авіація Сил оборони за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу та два – по зенітно-ракетних комплексах росіян. Також було знищено чотири ворожих розвідувальних БПЛА.

Ракетні війська і артилерія уразили чотири пункти управління, один район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, три склади боєприпасів, два зенітно-ракетних комплекси та одну радіолокаційну станцію противника.

Раніше в середу заступник міністра оборони Ганна Маляр заявила, що ЗСУ перейшли у наступ на Бахмутському напрямку. За минулу добу на різних ділянках наші війська просунулися на відстань від 200 до 1100 метрів.

Такж стало відомо, що 5 червня ЗСУ знищили 880 росіян. Загальні втрати країни-агресора перевищили 212 тисяч вояків.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button