Україна

ЗСУ відбили 18 атак ворога під Бахмутом – Генштаб


ЗСУ відбили 18 атак ворога під Бахмутом - Генштаб

Підрозділи ракетних військ уразили наземну станцію управління безпілотниками, засіб ППО, дві станції РЕБ ворога.

Українські військові відбили 18 атак противника на Бахмутському напрямку, а також утримали позиції та відбили штурми окупаційних військ на Херсонському напрямку. Про це йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, опублікованому у Facebook у вівторок, 2 квітня.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито дев’ять атак противника в районі населеного пункту Терни Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 18 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Спірне, Івано-Дар’ївка, Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Часів Яр Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 10 атак в районах населених пунктів Бердичі, Первомайське Донецької області, де ворог намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Велика Новосілка, Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, понад 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили чотири атаки на позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби чотири рази атакував позиції наших військ.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по одному пункту управління та семи районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одній наземній станції управління безпілотниками, одному засобу протиповітряної оборони, двох станціях РЕБ, одному складу боєприпасів та одному району зосередження особового складу ворога.

Як ми вже писали раніше, армія РФ наприкінці весни або на початку літа може почати масштабний наступ на Донецькому напрямку.

Окупанти не можуть провести ротацію в Кринках – Гуменюк

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button