Україна

ЗСУ вдарили по трьох мостах на Херсонщині – ОК Південь


ЗСУ вдарили по трьох мостах на Херсонщині – ОК Південь

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 220 вогневих завдань, у тому числі й по трьох мостах – Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному і Дар’ївському.

 
На Півдні України ЗСУ у ніч проти вівторка, 30 серпня, знищили близько 160 російських загарбників, 60 одиниць ворожої техніки, а також завдали ударів по трьох мостах у Херсонській області. Про це повідомляє оперативне командування Південь.
 
“Нашими бомбардувальниками протягом ночі завдано двох ударів по районах зосередження ворога у районі Киселівки і Костирки. Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 220 вогневих завдань, у тому числі і по трьох мостах – Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному і Дар’ївському – задля закріплення їхнього статусу непридатності”, – йдеться у зведенні.
 

 
За даними ОК Південь, загальні втрати ворога на цьому напрямку за ніч становили 159 бійців та 60 одиниць техніки, у тому числі п’ять танків Т-72, ​​три гаубиці Мста-Б, пускова установка С-300, станція радіоелектронної боротьби і радіолокаційна станція, 120-міліметровий мобільний міномет, п’ять протитанкових ракетних комплексів, 40 одиниць броньованої та автомобільної техніки та два БПЛА.
 

 
Раніше повідомлялося, що всі основні транспортні артерії через Дніпро в окупованій південній частині України перестали бути проїзними для важкої техніки російських військ.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button