Україна

ЗСУ ударами “коригують” ремонтні роботи РФ на Каховському мості


ЗСУ ударами коригують ремонтні роботи РФ на Каховському мості

Знищується також ремонтна техніка окупантів, як і плити, якими намагаються зплатати діри на мосту.

 
Українські військові завдають ударів по Каховському мосту і так “коригують” ремонтні роботи російських агресорів на цій споруді. Про це сказала керівник об’єднаного прес-центру Сил оборони ОК Південь Наталія Гуменюк на брифінгу у понеділок, 22 серпня.
 
За її словами, ЗСУ продовжують тримати вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованій території, оскільки саме через них ворог намагатиметься підтягувати резерви.
 
“Учора було завдано чергових ударів по Каховському напрямку, по Каховському мосту. Звісно, ця гідротехнічна споруда складна, тому наша робота артилерії там досить філігранна, обережна, спрямована саме на руйнування планів ворога використовувати цей об’єкт для себе. Ми коригуємо їх, у тому числі так звані ремонтні роботи, тобто це удари і по ремонтній техніці, яку вони туди підтягують, і по плитах, якими намагаються латати діри”, – сказала Гуменюк.
 
Раніше у понеділок у соцмережах з’явилася інформація про удари у районі Антонівського мосту у Херсоні. Пізніше у ЗСУ підтвердили цю інформацію.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button