Україна

ЗСУ розповіли про ситуацію в Торецьку


ЗСУ розповіли про ситуацію в Торецьку

Лише за минулу добу на Торецькому напрямку ворог здійснив понад 200 обстрілів з різних видів озброєння.

Сили оборони продовжують вести бої на околицях міста Торецьк у Донецькій області. Про це сказав речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин в ефірі телемарафону у четвер, 11 липня.

“Наразі ситуація на цьому напрямку досить суттєво не змінилася. Ворог проводить бойові дії на околицях міста. Ворога в місті немає. Однак, ворог надто активно застосовує по цьому населеному пункту авіацію, зокрема КАБи, а також некеровані авіаракети”, – заявив він.

За словами Волошина, лише за минулу добу на Торецькому напрямку ворог здійснив понад 200 обстрілів з різних видів озброєння. І минулої доби там відбулося 24 ворожі атаки в районі населених пунктів Північне, Нью-Йорк, Торецьк і Деліївка.

На прохання прокоментувати дані DeepState про те, що росіяни начебто вже зайшли в сусідній із Торецьком Нью-Йорк, Волошин сказав: “Я не буду ні підтверджувати, ні спростовувати дані міжнародних аналітиків, тільки скажу, що Сили оборони ведуть бої за це місто, оскільки ворог не припиняє штурмових дії та обстрілів із різних видів озброєння і з застосуванням авіації”.

Щодо ситуації в місті Часів Яр, Волошин запевнив, що місто стоїть, ЗСУ надійно тримають оборону.

“Ворог на цьому напрямку зазнає великих втрат – 130 окупантів за минулу добу”, – сказав він.

Тиждень тому повідомлялося, що у Торецьку залишилося 4,5 тисячі населення, при тому що до початку великої війни у місті проживало понад 30 тисяч людей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button