Україна

ЗСУ разом із владою навели понтонну переправу в Іванкові – Наєв


ЗСУ разом із владою навели понтонну переправу в Іванкові – Наєв

Сергій Наєв відзначив, що наразі тривають роботи з обладнання зручних під’їздів до переправи.

Інженерні підрозділи ЗСУ приєдналися до наведення понтонних мостів у селищі Іванків Вишгородського району на півночі Київщини після підтоплення тамтешньої переправи. Про це заявив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв, повідомляє відділ зв’язків із громадськістю командування Об’єднаних сил ЗС України у Facebook у понеділок, 17 квітня.
 
За його словами, тривалі опади призвели до повені у частині Київської області. Руйнування греблі місцевого ставка в Іванкові стали причиною підтоплення тимчасової переправи.
 
Підрозділи угруповання військ, що захищають Північний напрямок, мають достатньо сил і засобів для подолання природних перешкод у найкоротші терміни, додав Наєв.
 
“На цей час інженерними підрозділами ЗС України спільно з органами місцевої влади оперативно наведено понтонну переправу. Наразі тривають роботи з обладнання зручних під’їздів до неї.
 
Слід зазначити, що природні катаклізми не стають на заваді виконання військовими поставлених завдань на кордоні Київщини”, – запевнив військовий.
 

 
Нагадаємо, 13 квітня Наєв заявив, що сили ППО робитимуть все можливе для того, щоб війська РФ не завадили українцям відсвяткувати Великдень.
 
Наєв обговорив захист цивільних на Чернігівщині
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button