Україна

ЗСУ просунулися вперед в районі Роботиного


ЗСУ просунулися вперед в районі Роботиного

У Запорізькій області українські військові продовжують наступ біля Роботиного: там вони просунулися на відстань до 600 метрів.


Українські захисники продовжують наступ біля села Роботине Запорізької області. Військові просунулися на відстань до 600 метрів. Про це в ефірі телемарафону повідомив спікер об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.
 
“Ми мали частковий успіх на захід від Роботиного. Там наші воїни завдають окупантам втрат у живій силі і техніці. Продовжують закріплюватися на займаних рубежах. На визначених напрямках ми просунулися від 100 до 600 метрів”, – розповів він.
 
ЗСУ продовжують тиск і на Мелітопольському напрямку. За останні три дні нашим захисникам удалося взяти в полон 25 окупантів.
 
“Але ворог не здається і намагається відновити втрачене положення. Зокрема, на захід від Вербового і на південний схід від Малої Токмачки. На штурм ворог кидає вже й еліту – десантні війська. Але зазнає втрат”, – додав спікер.

Нагадаємо, 28 серпня в Міноборони підтвердили, що українські військові звільнили Роботине на Запоріжжі. 23 серпня на даху місцевої школи Сили оборони вивісили український прапор.
 
Звільнення Роботиного: куди прориваються ЗСУ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button