Україна

ЗСУ просунулись у Серебрянському лісництві – DeepState


ЗСУ просунулись у Серебрянському лісництві - DeepState

На позиції у Серебрянському лісництві зайшли бійці бригади Азов, зазначив Святослав Паламар.

Українські військові вибили російських загарбників з позицій у Серебрянському лісництві в Луганській області. Про це повідомив проєкт DeepState у суботу, 15 червня.

Так, сьогодні вранці аналітики повідомили, що ворог відступив у Серебрянському лісництві та Кліщіївці, але просунувся біля Калинівки, Новопокровського та Яснобродівки.

У свою чергу заступник командира бригади Азов Святослав Паламар у Facebook підтвердив, що наші захисники вибили росіян з позицій у Серебрянському лісництві.

“Окупанти відступили у Серебрянському лісництві – так пишуть деякі ЗМІ. Можна і по-людськи написати – втратили свої позиції, або Сили оборони вибили орків з їхніх позицій, якщо не хочете називати підрозділ, який за цим “відступили” стоїть”, – написав він.

Паламар зазначив, що не повідомлялося про те, що саме відбувалося до моменту заходу Азова на цей напрямок.

“Хто зупинив наступ на Терни? Цікаво як будуть, писати коли “азовці”, дуже сподіваюсь на це, отримають нормальне озброєння?”, – додав Паламар.

Нагадаємо, 11 червня газета The Wasington Post з посиланням на Держдеп повідомила, що США зняли заборону на постачання зброї бригаді Азов. Пізніше у самій бригаді підтвердили це рішення США.

Зброя США для Азова: з’явилась реакція Кремля

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × five =

Back to top button