Україна

ЗСУ продовжують наступ і мають частковий успіх


ЗСУ продовжують наступ і мають частковий успіх

Водночас українські захисники стримують окупантів на п’яти напрямках. Особливо важкі бої тривають в районі Діброви та Григорівки на Донеччині.

Сили оборони України продовжують наступ на Мелітопольському, Бердянському та Лиманському напрямках. Про це 22 червня повідомив Military Media Center з посиланням на речника Генштабу Андрія Ковальова.

Він зазначив, що на напрямку Рівнопіль-Старомайорське ЗСУ мали частковий успіх і закріплюються на досягнутих рубежах.

За словами речника, українські війська “завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби”.

На Лиманському напрямку Сили оборони вели наступальні дії у напрямку Білогорівки та Діброви, також мали частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.

Водночас ЗСУ продовжують стримувати наступ окупантів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Маріїнському напрямках.

“Особливо важкі бої тривають на Лиманському напрямку в районах на північний захід від Діброви, біля Серебрянського лісництва та північніше Григорівки Донецької області”, – наголосив Ковальов.

Раніше повідомлялося, що російські війська пішли в масштабний наступ на сході України. Головна мета окупантів – вийти на кордони Донецької та Луганської областей.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button